Bize ulaşın444 40 28 - 2228

Hoşgeldiniz. Bugün

GİRESUN KENT KONSEYİNİN BÜNYESİNDE KURULACAK ÇOCUK MECLİSİNİN 3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Ana Sayfa » Haberler » GİRESUN KENT KONSEYİNİN BÜNYESİNDE KURULACAK ÇOCUK MECLİSİNİN 3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Giresun Kent Konseyi Başkanı Mürşit GÜREL, Giresun Belediye Başkan Vekili Hasan YILMAZ ve  Giresun Belediyesi Çocuk Birimi Koordinatörü Emine Can ÇETİNKAYA’ nın yapmış olduğu konuşmalar ile başlayan kurula, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Basın mensupları, Giresun Şehir Merkezinde bulunan okul öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Murşit GÜREL, Kent Konseyi bünyesinde kurulan bu meclisin, yaşadıkları şehirde söz haklarının daima olması gerektiğine, gelecekleri için sorgulamalarının gerekliliğine özellikle değinerek, bu kapsamda  projeler üretip, aslında kendi gelecekleri için sorumluluk ile çaba sarf etmeleri gerektiğini dile getirilmiştir.

“UNICEF Çocuk Dostu Şehir Giresun” projesi kapsamında 2014 yılından bu yana kent konseyi bünyesinde kurulan Çocuk Meclisi 3. Dönem Olağan Genel Kurulu toplantısında, Çocuk Meclisi divan üyeleri ve yönetim, kent konseyi yürütme kurulu üyeleri ile katılımcıların oy çokluğu ile seçildi.

Dilek ve temennilerin ardından tüm katılımcılara teşekkür edilerek kurul toplantısı son bulmuştur.

04 Aralık 2019

İlgili Terimler :
  • Ekim 2023
    P S Ç P C C P
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031